En textsida och pennaAtt köpa bil på nätet kan kännas överväldigande. Det finns många saker man måste fundera på innan man gör affär, och om man inte tar sig tid att fundera över alla variabler kan man lätt bli av med pengar. Börja med att fundera över vad du behöver och vilken budget du har. Det kan även vara bra att budgetera för vanliga tillbehör som brukar inköpas till bilen. Många besöker sidor som kampanjjakt.se för att fynda. Känner du att du vill ha nya snygga kläder till din nya bil kan du använda Gina tricot rabattkod för att göra riktiga fynd!

När du hittat en annons du är intresserad av är det viktigt att du tar reda på så mycket som möjligt om bilen så att du inte köper en bil med dolda fel.

 

Några tips för dem som köper sin första bil: Se noga till att bilen är besiktad och skattad, det kan du göra gratis på transportstyrelsens hemsida. Lär dig att utföra enklare service och reparationer själv, där sparar du lätt tusenlappar. För att byta olja behövs bara en domkraft, en pallbock och en skiftnyckel. Ta reda på de vanligaste felen som drabbar modellen du är intresserad av och fundera på vad de skulle kosta att laga. Byt olja och filter ofta, speciellt om det är en äldre bil. Få saker förlänger en motors livslängd så mycket. Tänk slutligen på att en bilaffär alltid är en dålig affär. Bilen kommer alltid att minska i värde, de kostar mycket i drift, skatt och försäkring och ibland går de sönder. Köp ingen bil för att du vill ha en, köp en bil för att du behöver en. Om du kan åka buss och cykla är det garanterat bättre för din ekonomi, och är dessutom säkrare. Tänk efter innan du ens börjar leta bil.

 

Inga kommentarer
by arvid